Welkom bij onze aller eerste blog! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de maandelijkse ervaringen van het Merkservice team. In deze blog vertellen we je over de belangrijkste gebeurtenissen van de maand februari.

Nieuwe werknemer

Allereerst willen we jullie voorstellen aan onze kersverse monteur: Daan. Met meer dan 20 jaar ervaring bij de Peugeot dealer is dit echt een aanwinst voor ons team en daarbij een Peugeot specialist. Dit betekent kennis van een dealer, voor een betere prijs! Daan is op 8 maart voor het eerst bij ons te vinden, we kijken er naar uit.

Duurzaamheid

Duurzaamheid, ook wij als garagebedrijf zijn er mee bezig. We doen er alles aan om, zover dat kan als garage, duurzaam te zijn en ons steentje bij te dragen aan een duurzamer Nederland. Zo maken wij gebruik van zonnepanelen en scheiden wij ons afval op een duurzame manier. Daarbij wordt er bij iedere 100 euro transactie die wij doen een boom geplant! Ook hebben we tegenwoordig een roetdeeltjesteller in ons bezit, we zijn hiermee de enige in de regio. Door deze teller kunnen we betere diagnoses stellen m.b.t. de roetfilter. Diesel auto´s vanaf 2018 moeten namelijk altijd getest worden voor de APK.

Distributieketting

Wist je dat de distributieketting kan oprekken? Dit kan komen door te lang uitgesteld onderhoud of slechte kwaliteit van het materiaal. Een vaak voorkomend gevolg hiervan is dat de auto een motorstoring aangeeft, niet goed loopt, meer brandstof verbruikt of erger: Schade aan de motor.

Franse specialisten

Wist je dat wij beschikken over de modernste apparatuur voor Peugeot, Citroen en DS. Zo kunnen wij de computer van deze auto´s updaten, complexe reparaties uitvoeren en optimaal onderhoud aanbieden. Zoals we zeiden hebben we binnenkort zelfs onze eigen Peugeot specialist: Daan.

Auto Huren?

Wist je dat je bij Merkservice niet alleen terecht kunt voor onderhoud of een occasion, maar ook om een auto te huren. Vanaf 25 euro per dag rij je al in een mooie Toyota, inclusief 100 vrije kilometers! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Even iets anders

Ook wij, als klein garagebedrijf, krijgen wel eens zulke auto´s binnen. Wij zijn er dus echt voor alle merken!