Wie zijn wij

Merkservice is een unieke garageformule die zich alleen richt op service. U kunt bij ons terecht voor alle automerken en bijbehorende service. Vandaar onze slogan :

ALLE MERKEN, ECHTE SERVICE!

Bij Merkservice werken op en top vakmensen. Goed opgeleid (up-to-date nascholing)  en met ruime ervaring in de autobranche. Ook zijn wij een leerbedrijf en hebben eigen leermeesters. Deze leermeesters begeleiden de jonge monteur in opleiding en staan in contact met de scholen.

Samen staan zij garant voor kwaliteit en echte service, voor alle merken natuurlijk !!

Volgens voorschriften fabrikant

Bij Merkservice werken we altijd volgens de voorschriften van de fabrikant. U kunt bij ons kiezen tussen de originele onderdelen of de vaak goedkopere huismerken. U behoudt dus uw fabrieksgarantie.

Apparatuur

Door te kiezen voor de meest moderne diagnose-apparatuur, zijn alle eventuele storingen en andere elektronische vraagstukken, snel op te sporen en te verhelpen. Voor het reguliere onderhoud tot de meeste complexe reparaties kunt u bij ons terecht.

Duurzaamheid

Wij zijn een autobedrijf en auto’s zijn nou eenmaal niet de meest milieuvriendelijke goederen, maar dat compenseren wij! Wij doen er namelijk alles aan om bij te dragen aan een duurzame wereld. Zo maken wij gebruik van zonnepanelen en scheiden wij ons afval op een duurzame manier. Daarbij wordt er bij iedere 100 euro transactie die wij doen een boom geplant!

Vaste onderhoudsprijzen

Wij werken met vaste onderhoudsprijzen zodat u nog beter weet waar u aan toe bent. Ongeacht het merk of de leeftijd van uw auto. U weet altijd wat de kosten zijn.

Lekker dichtbij

Waarom elders gaan als het ook dichtbij, goedkoper en persoonlijker kan. Wilt u mee kijken met onze ervaren monteurs tijdens de reparatie? Geen probleem.

Gastvrij

We heten u welkom met gastvrije medewerkers en een lekker kopje koffie of thee, aan onze gezellige leestafel. In veel gevallen van onderhoud en reparatie kunt u daar prima even lezen of werken terwijl er ondertussen voor uw auto wordt gezorgd.

Voor kleinere klussen kunt u altijd zonder afspraak naar ons toekomen. Wilt u zeker zijn dat u snel weer op pad kunt, dan is het verstandig om eerst te bellen of mailen (zie de contactpagina) voor een afspraak.

Alle medewerkers van Merkservice heten u van harte welkom !

 

Gecertificeerd voor o.a.:

meer weten of snel een afspraak maken?

Team Merkservice Autobedrijf Vught staat voor u klaar!